ORDU / ÜNYE - Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu

Ara

Bugün Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür TOKGÖZ'ün katılımlarıyla düzenlenen  E-Twinning  kalite etiketi ve E-Twinning okulu ödül töreninde ödül  alan öğretmenlerimiz Gülcan ÇİÇEK'i ve Bahri YILDIRIM'ı tebrik ediyoruz.Okulumuza da E-Twinning okulu belgesi takdim edilmiştir.Öğretmenlerimizin  başarılarının devamını diler bu süreçte emeği olan ögrenci ve velilerimizi de kutlarız.

Ara

Okulumuz 2/C Sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Gülcan ÇİÇEK rehberliğinde uzaktan eğitimde yiyecek atıkları ve kuru yapraklarla sanat çalışmalarını gerçekleştirdilerB .Bu çalışmalarda hayal dünyalarındaki eserleri yaptıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

Kas

Türkiye çapında düzenlenen Enerji verimliliği Konulu Resim  Yarışmasın da okulumuzdan katılan 3 öğrencimiz de dereceye girerek ildeki değerlendirmeye gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimiz 4/C sınıfından Beyzanur Arslan Semanur Demirci ve Umut EFİL'dir.Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Arzu ŞEN'i tebrik ediyoruz.

Kas

24 KASIM Doğumlu öğretmeniz Gürcan Beyi evinde ziyaret ettik ve Sayın valimizin çiçeğini ve pastasını takdim ettik.Ögretmenimize sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Kas

Okulumuz 2/C Sınıf ı öğrencileri ,öğretmenleri Gülcan ÇİÇEK rehberliğinde yürüttükleri Bilim İnsanları Küçük Yüreklerde Hayat Buluyor eTwinning Projelerinde Kasım ayı web2 aracı etkinliklerinde Learning Apps- eşleştirme oyunu oynadılar.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında 10Kasım 2020 Salı güü gerçekleştirilen ffidan dikimi etkinliğine okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Gürcan KÖKSAL ve öğrencileri katılmıştır.

Kas

10 Kasım, bizlerin hüznü ve gururu bir arada yaşadığı gün. Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getirerek,Atamızın aramızdan ayrılışının 82. yılını covid-19 tedbirleri kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerle andık.

Kas

Okulumuz 2/C Sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Gülcan ÇİÇEK rehberliğinde yürüttükleri BİLİM İNSANLARI KÜÇÜK YÜREKLERDE HAYAT BULUYOR eTwinning Projesinde ekim ayı çalışmaları tamamlanmıştır.Alexander Grahambel ve Mimar Sinan'ın hayatı anlatılarak eserlerinin maketleri yaptırılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 97.yıl dönümünü,öğrencilerimize bayram sevincini yaşatan,bağımsızlık bilincimizi diri tutan,birlik ve beraberliğimizi güçlendiren,sevinç ve gurur kaynağımız Cumhuriyet Bayramı'mızı Okulumuzda Kovid-19 tedbirleri kapsamında coşkuyla kutladık.

Nis

Okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma etkinlikleri birbirinden anlamlı köşelerle düzenlendi.Yapılan Programlarlada öğrencilerimize VATANSEVERLİK değerimiz üzerine farkındalık yaratıldı.